Забравете маниерите, когато правите свирка

Ама изобщо не обичам да се цапам! Ям дори баницата с нож и вилица, винаги използвам салфетка и не мога да понасям по устата, по пръстите ми или където и да е по тялото ми да има храна или нещо друго.

Веднъж бяхме на палатки и един приятел се изуми как дори там, седнала на камъка край огъня, режа картофите с нож и си хапвам с изискан маниер. Преди забележката му изобщо не бях обърнала внимание как се храня. Аз просто съм си такава. Това че сме в гората нали не означава, че трябва да се държим като от гората?

Никога не съм учила етикет, ако не броим книжката „Добрите маниери на възпитаните деца“, която ми подариха в първи клас и която изядох с кориците. Ако някога се случи да пия чай с кралицата на Великобритания, сигурно ще изглеждам като селянка. Но в мен винаги е имало известна доза елегантност и деликатност на жестовете и маниерите. Отвътре ми идва. И не е само на масата. То е почти във всяко нещо в живота.

Почти. Някак си да правиш свирка и да се пазиш да не се изцапаш е меко казано странно. Да не говорим, че вероятно веднага ще убие настроението. Няма да се впускам в размишления какво прави една свирка добра или кои са най-добрите техники, защото истината е, че всеки харесва различни неща. В едно съм сигурна обаче – колкото повече слюнка, толкова по-добре.

Френската любов, като всяка друга любов, трябва да се харесва и на двете страни. Супер е да искаш да доставиш удоволствие на човека до себе си, но още по-готино е, когато и на теб ти харесва да имаш пенис в устата си. Да му се радваш като на играчка, да го лигавиш. Да го оставиш да го отърка в езика ти, а защо не и в лицето ти, да го вкара дълбоко в гърлото ти и да издаваш звуци, от които иначе би се смутила, а когато го изкара, да останете свързани със собствената ти слюнка.

А разтичащата се по лицето очна линия? Абсолютно клише от порно филмите, но толкова възбуждащо! Безспорнто доказателство за апетита ти към неговия пенис, за желанието да го поемеш целия.

И когато му се нарадваш, идва най-голямото цапане. Затваряш очи, отваряш уста и се радваш на спермата по лицето си сякаш е някакъв живителен еликсир. Вземаш малко с пръсти, облизваш се.

Ако пък избереш да поемеш семето му в устата си, не бързай да поглъщаш лакомо. Отвори уста и му покажи колко си щастлива.

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *