По-тихо

tih-sex

Най-накрая сме в леглото. Приближавам се към него и докосвам с пръсти раменете му, гърдите му, корема. Виждам как еректиралият му пенис се показва от боксерките, докато той ме поема в прегръдката си. Пита ме какво искам. Знае какво искам. Има нещо страшно вълнуващо в това да правиш секс, когато пътуваш. Новите места ме възбуждат и тази възбуда е по-силна от умората от дългия път. Тя се умножаваше с всеки изминал километър и почти посърна при мисълта, че може да остане незадоволена, когато пристигнахме в хотела и разбрахме, че трябва да делим апартамент с баща му.

„Има нещо по-тихо, което може да направиш.“

Не ми трябваше друга покана. Смъкнах боксерките му и го поех в устата си. С всяко едно движение възбудата ми растеше. Чувствах се сякаш отново сме тийнейджъри и правим нещо забранено и ужасно мръснишко, а само една врата ни дели от това да бъдем хванати.

„По-тихо.“

Мляскащите звуци се бяха увеличили с насладата ми. Поех го дълбоко в гърлото си и усетих колко въм влажна. Не се сдържах и пъхнах ръка в бикините си. След малко вдигнах глава и го погледнах предизвикателно.

„Сигурен ли си, че не искаш да ми го вкараш?“

Той се замисли, но само за миг, и се изправи до леглото. Изправих се и аз и застанах срещу него. Вдигна потника ми и усетих топлия му дъх върху гърдите си. После свали бикините ми и проникна в мен. Аз го прегърнах, притискайки тялото си в неговото.

Ритмичните му движения ме побъркваха, а не можех да издам и звук. Той ме обърна, аз се наведох, хващайки се за стола до леглото и прехапах устни. Той стисна гърдите ми, после вкара пръст в устата ми. Толкова ми е хубаво!

Има нещо изненадващо вълнуващо в тихия секс. Когато не можеш да изразиш насладата си със стонове и викове, търсиш други начини – притискаш тялото си до неговото, вкопчваш се, впиваш пръсти в кожата му, поглеждаш го с очи, които казват всичко.

Седнах на пода облягайки се на ръба на леглото и разтворих крака. Поех го в тясната си влажна вагина и започнах да галя клитора си, а той хвана гърдите ми с ръце и започна да целува и облизва зърната ми. Едва се сдържах да не извикам от удоволствие, а мисълта, че не трябваше, ме побъркваше още повече и направи оргазма ми още по-интензивен. След няколко движения в мен и той бе готов да свърши. Изправи се, а аз облегнах глава на леглото и отворих уста. Усетих топлата течност по устните и езика си, по шията и гърдите си.

 

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *