Новогодишните обещания, които можете да спазите

секси-новогодишни-обещания

За повечето хора дните около Нова година са време за равносметка и вземане на решения за бъдещето. Дори и да твърдите, че догодина ще сте си все същите и няма да си обещавате нищо, няма как поне малко да не ви е обзело чувството за ново начало.

Да ходите редовно на фитнес, да спрете пърженото и да започнете да спестявате са все хубави решения за новата година, но помислете и за сексуалния си живот. Защото дори и да можете да се похвалите, че всичко в това отношение ви е супер, винаги ще има какво да подобрите или да промените.

Ако все пак не ви хрумва какво да включите в списъка си със секси новогодишни решения, ето няколко идеи:

  1. Правете повече секс. Е, това е очевидно. Не мога да ви кажа колко точно секс трябва да правите, защото всеки има различни нужди, но от много глава не боли, нали така?
  2. Експериментирайте със секс играчки. Ако все още не притежавате секс играчка, сега е моментът това да се промени. Ако пък вече имате вибратор в шкафчето си и някоя и друга секси джунджурия, попълнете колекцията си с нещо ново и нестандартно.
  3. Опитайте анален секс, ако все още не сте. 2019 година е крайно време да се отървем от стигмата около аналния секс. Независимо дали сте мъж или жена, няма защо да се лишавате от интензивните усещания и удоволствието от аналните игри.
  4. Оргазъм всеки път. На голяма част от жените им е трудно да изпитат оргазъм и ако партньорът им свърши преди тях, те най-често просто се примиряват. Особено в хетеросексуалните двойки. Но сексът не свършва, когато свърши мъжът. През новата година изисквайте това, което ви се полага – оргазъм всеки път!
  5. Мастурбирайте повече. Сексът с партньор е страхотен, но удоволствието, което можем сами да си доставим, не е за пренебрегване.
  6. Опитайте ролплей. Особено ако сте в дълга връзка и искате да разнообразите нещата. А вариантите са толкова много. Използвайте въображението си.
  7. Вържете се. Вържете партньора си или се оставете да ви върже. Не е нужно да умеете японското изкуство шибари, но ако досега не сте опитвали бондидж, ще видите колко страстен може да е сексът с малко ограничение.
  8. Изследвайте се за различни полово предавани болести и инфекции, ако сте полигамни. Отнасяйте се отговорно към собственото си здраве и към това на партньорите си и си правете редовни изследвания.
  9. Обичайте тялото си. Няма нищо по-секси от това да обичате и цените тялото си такова каквото е. Когато осъзнаете това, сексуалният ви живот веднага ще се подобри.
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *